Corona is nog maar net nieuw in Nederland maar draagt al veel problemen met zich mee.

Mentaal en fysiek maakt het voor de maatschappij erg lastig. Nieuwe maatregelen, sluiting van de horeca, veel zieke mensen, heel Nederland moet zich aanpassen aan corona.

Heel nederland draagt mondkapjes, van iedereen afstand houden en bij elk gebouw die u binnenloopt moet u uw handen desinfecteren met alcohol. Deze maatregelen kunnen mentale problemen veroorzaken bij de mens omdat alles op zijn kop staat, alles is nieuw en alles is anders dan normaal. Helaas kan niemand er wat aan doen en is het verstandigste om allemaal goed aan de corona maatregelen te houden zodat corona vermindert in Nederland en hopelijk alles weer snel normaal wordt zoals ouds. 

Mentale problemen

Doordat er zo min mogelijk mensen bij u thuis mogen komen kan het zo zijn dat u zich eenzaam gaat voelen of als u uw baan bent verloren door de nieuwe maatregelen of als mensen in uw omgeving ziek of overleden zijn kan het zo zijn dat u depressief wordt en mentale problemen en een burn out krijgt. 

Als u van deze problemen last heeft is het mogelijk om daarover te praten met een burn out psycholoog. Het is fijn om ergens terecht te komen met vragen of problemen die u heeft. 

Het leven bestaat niet altijd uit leuke momenten, maar ook uit minder leuke momenten en dat is ook niet erg maar vaak is het fijn om er dan over te praten zodat er een hele last van uw schouders valt en zo kropt u het niet op.

Het is mogelijk om te praten met een psycholoog in Gouda en zo kunt u samen naar een uitweg zoeken en van uw zorgen en problemen af te komen die u dwars zitten.